-50%

Kyung-sook Shin

Jään luoksesi

Eräänä aamuna Jung Yoonin puhelin soi. Langan päässä on hänen nuoruudenrakastettunsa, jonka kanssa hän ei ole ollut yhteyksissä kahdeksaan vuoteen. Heidän entinen kirjallisuuden professorinsa tekee kuolemaa. Uutinen pakottaa Yoonin matkaamaan takaisin nuoruuteensa ja elämään uudestaan tuon kipeän ja intensiivisen elämänjakson: niin ystävyyden, rakkauden ja idealismin kuin yksinäisyyden, surun ja tragedian.

Yoon aloittaa yliopisto-opintonsa 80-luvun Soulissa. Äitinsä kuolemaa sureva Yoon ystävystyy kahden muun kirjallisuudenopiskelijan kanssa, he kaikki ovat kampuksen outolintuja, sivustakatsojia. Arkisen elämän, ilojen ja surujen, taustalla kuohuu rauhaton, vallankumousta elävä Etelä-Korea. Yhteisten ruokahetkien lisäksi ilmassa väreilee kyynelkaasun tuoksu. Ystävyys, rakkaus ja toivo, nuoruus ovat kaikkialla sama.

Jään luoksesi on unohtumaton tarina nuoruudesta [–] se koskettaa lukijoita kaikkialla.

– Independent

Shinin koruton tyyli kantaa raskaan tarinan kevyesti. Jään luoksesi on yhtä lailla kirja rakastavista ystävyyssuhteista kuin poliittisen kansannousun tragediasta.

– Huffington post

Lukunäyte:

32,00  16,00 

Tuotetunnus (SKU): 9789522648341 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Kyung-sook Shin

    Useita romaaneja kirjoittanut Kyung-sook Shin (s. 1963) on yksi Etelä-Korean luetuimmista ja ylistetyimmistä kirjailijoista. Hän on neljäs perheen kuudesta lapsesta. Hänen vanhemmillaan ei ollut varaa lähettää häntä lukioon, joten hän muutti veljensä asuntoon Souliin, kävi töissä elektroniikkatehtaalla ja opiskeli iltakoulussa....

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Pokkari: 9789523511682, Painettu kirja: 9789522648341

Sivumäärä

320

Julkaisuaika

10 / 2017

Suomentaja

Taru Salminen

Alkuteos

I’ll be right there

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jään luoksesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Viimeksi katsomiasi kirjoja