Julkaistu

Laura Gustafssonin esikoisromaani HUORASATU Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintofinaaliin!

Into-kirjailija Laura Gustafssonin esikoisromaani HUORASATU singahti Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintofinaaliin. Onnea Laura!

Huora, neitsyt, äiti, madonna vai Cher? Suppeahko valikoima. Huorasatu kertoo totuuden naisen esihistoriasta, klitoriksen mysteeristä ja naisvankilan jännittävästä arjesta sekä siitä, mitä todella tapahtuu tyttöjen makuuhuoneissa. Teos pureutuu rajun runollisesti jumaluuteen, eläimellisyyteen ja ihmisyyteen, naisten ja miesten väliseen ristiriitaan, sopivan pukeutumisen ongelmallisuuteen, väkivallan välttämättömyyteen, seksin pohjattomaan hämmentävyyteen, rahaan ja rahattomuuteen sekä tietysti lihaan, sen kaikissa ilmenemismuodoissaan.

Huorasatu on tekijänsä sanoin vähän kuin Raamattu. Vain lyhyempi.

“Mun pillu on mun pillu. Mä määrään siitä ja teen sillä ihan mitä lystään.”
MILLAN TEESI NUMERO 8

Laura Gustafsson esiintyy tänään lauantaina 29.10. Helsingin kirjamessuilla Aleksis Kivi -lavalla klo 15.30 ja singeeraa Innon ja Rosebudin osastolla (6b95) klo 16.30-18 sekä osallistuu sunnuntaina 30.10. klo 15 Aino-lavalla Tulvan paneelikeskusteluun “Naisten näytelmiä lukemassa”.

Laura Gustafsson:
HUORASATU
ISBN: 978-952-264-063-5
Sid., s. 296, ovh 28 €

Jaana Airaksinen
045 6334495